Apr 15, 2010

4. Emosi adalah energi!

25 Random Things About Me (25 Mentera Taf-Teh Superfisyel)
Share Wednesday, February 4, 2009 at 11:06am Edit Note Delete

Yang penting tentang nota ini:
1. Tag ini adalah '25 Random Things About Me.'
2. Taf-Teh di tag oleh Amyz.
3. Taf-Teh perlu tag orang lain.
4. Orang yang ditag perlu baca RULES di akhir nota ini.
5. Anda ditag kerana anda perempuan/lelaki HOT. Amacam?

Yang fiksyen!
1. Komplek-citi itu S.E.N.I.
2. Taf-Teh adalah nama fiksyen, palsu semata-mata. Pseudo!
3. Menulis cerita fiksyen pendek dengan ayat/metafora absurd (simbol gumpalan besi dalam diri sendiri).
4. Karakter fiksyen kegemaran Markus & Jimmy.
5. Markus adalah parasit dalam hidup Jimmy. Jimmy adalah reprensentasi diri Taf-Teh.

Yang Berputar Ligat Seperti Puting Beliung Dalam Gelas:
1. Tiap-tiap hari mao 'salin kulit' (read: transform/evolve).
2. Obses dengan Law of Attraction (LOA) sejak Dis '07.
3. Buku LOA (Michael Losier) hebat & simpel, dah juga mempunyai kuasa MAUT, ooppss kuasa ajaib (kepada mereka yang mampu menghayatinya).
4. Gemar menikmati momen 'A-ha!' dari sinergi Minda Ketiga (Third Mind).
5. Tertarik kepada individu yang mempunyai frekuensi alpha dan theta.

Yang berkuasa nombor:
1. Umur dan hutang kad kredit hanyalah nombor. Waarrrghhh.
2. Mempunyai komplikasi sindrom anak kedua (emotional & expresive & rebellious)
3. Cuba mengeksploitasi sindrom anak kedua.
4. Tak takut pada nombor 4.
5. 25? Banyak tu... Boleh melecet otak berfikir.

Yang Terlebih Kafein:
1. Obses kafein dan jus serotonin.
2. Puasa Coke dan minuman berkarbonat.
3. Perempuan androginus terlebih testosteron.
4. Emosi adalah energi!
5. Perkara-perkara di atas ditulis dalam nada fiksyen (baca: spara khayalan).

Rules: Once you’ve been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it’s because I want to know more about you.

ps: Lu Hot? Sila buktikan...

1 comment:

  1. Anonymous4/15/2010

    Lu memang hot Teh.

    Gua belum jawab soalan tag ni sejak tahun lepas.

    Sb gua masih berfikir apa yang hot ttg gua


    Lily

    PS: Nanti gua fikir2 lagi apa yg hot & gua jawab di blog DE. Gua tatau nak berfiksi apa lagi kat blog tu :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...